Ga naar de inhoud

Over TMNL

Transactie Monitoring Nederland B.V. (TMNL) is op 10 juli 2020 opgericht door de vijf banken ABN AMRO, ING, Rabobank, Triodos Bank en de Volksbank.

De bouw en ontwikkeling van TMNL gebeurt gefaseerd. In de eerste anderhalf tot twee jaar richt TMNL zich op het bouwen en ontwikkelen van een platform om een belangrijk deel van het zakelijk betalingsverkeer van de oprichtende banken in gezamenlijkheid te kunnen analyseren op mogelijk ongebruikelijke transacties.

TMNL wordt geleid door CEO Norbert Siegers. Siegers, met als laatste rol IT lead Commercial Banking bij ABN AMRO, brengt ruim 25 jaar ervaring met zich mee in banking en payments.

Bij TMNL is maatschappelijke verantwoordelijkheid, constante nieuwsgierigheid, moedige keuzes maken en samen leren en groeien erg belangrijk. TMNL heeft een sterk cultureel fundament gebaseerd op ethiek, het verwelkomen van alle achtergronden, persoonlijkheden en meningen, eerlijkheid en kwetsbaarheid in onze interacties en het constant experimenteren. Op deze manier bereiken we niet alleen de voorsprong en kwaliteit in ons werk waar we naar streven, maar ook langdurige maatschappelijke verandering door het duurzaam bestrijden van witwassen en terrorismefinanciering.